IV Kühlsystem, IKAS Wangen, Kühlturm
IV Kühlsystem, IKAS Wangen, Kühlturm
 

Turbokølere, Køletårne, Varmepumper og Varmegenvindingssystemer

 

Kølemaskiner - Køletårne - Varmepumper

Planlægning af Køletårne og Kølesystemer samt Varmegenvinding

 

 

Vi fremstiller køletårn af glasfiberforstærket kunststof, normalt i en- eller to-celle udførelse. Det er de såkaldte åbne vådkøletårne, som bliver brugt i flere industrielle køleanvendelser eller for individuelle systemløsninger. Udover de åbne vådkøletårne er der også lukkede kølevarianter, der bliver brugt, især hvis forureninger i systemkredsløbet skal forhindres eller et andet medium, end rent vand, skal køles.

Evaporationskøler og hybridkøletorn er to mulige køletornvarianter der tilhører de lukkede kølesystemer. Det er ligemeget hvilken variante der bliver brugt, alle baserer på varme-/ stofudveksling og fordampningsprincippet.

 

Kølemaskinerne vi tilbyder er udstyret med teknik af det bedste kvalitet. Kølemaskiner med oliefrit turboteknik eller frekvensstyret stempelkompressor. Det samme gælder også for standard vandkølesystemer, som er ansvarligt for den lavere effektområde. Det er kvalitet og driftssikkerhed vi satser på.

Turbo-Kølemaskiner bliver fremstillet individuelt og nøjagtigt i henhold til kundens kravspecifikation. Maskinerne er højst økonomisk, produktivt og kompakt. Som vandkølet kølemaskine eller som luftkølet vandkøler med Thermo-Siphon-System og muligheden for frikøling

 

Planlægningen af vores køletårnanlæg er gennemtænkt og byder vores kunder optimale energibesparelsesmuligheder. Den optimale sammenspil af intelligent energimanagement og periferi er forudsætning for en økonomisk køletårndrift.

 

 

Køletårn, Kølemaskiner, Hybrid- og tør kølesystmer, vi arbejder med produkter af højeste kvalitet og driftssikkerhed

 

E-Mail: info@ikas-vertrieb.com
Home: www.ikas-vertrieb.com

Hier finden Sie uns:

IKAS GmbH
Bahnhofstrasse 17
D-88239 Wangen

Tel.: +49 7522-9164834
Fax: +49 7522-9164833

E-Mail schreiben

Druckversion | Sitemap
© IKAS GmbH